Oglasi » Usluge http://oglasi.pravac.com Besplatni mali oglasi Mon, 21 Aug 2017 21:57:44 +0000 en hourly 1 http://oglasi.pravac.com/?v=3.0.1 Projektovanje, izvodjenje i održavanje radova na zelenim površinama http://oglasi.pravac.com/usluge/projektovanje-izvodjenje-i-odrzavanje-radova-na-zelenim-povrsinama-98494/ http://oglasi.pravac.com/usluge/projektovanje-izvodjenje-i-odrzavanje-radova-na-zelenim-povrsinama-98494/#comments Mon, 21 Aug 2017 16:57:51 +0000 Bubaa13 http://oglasi.pravac.com/usluge/projektovanje-izvodjenje-i-odrzavanje-radova-na-zelenim-povrsinama-98494/ TRI INŽENJERA pejzažne arhitekture, šumarstva i voćarstva/vinogradarstva, uradiće idejno rešenje za zelene površine vašeg dvorišta, okućnice, bašte, enterijera stambenog i poslovnog prostora, izvesti radove i posvetiti se održavanju.
Stvaramo zelene oaze u vašem okruženju.

Za sva pitanja mozete nam se obratiti na e-mail: office@greenoasis.rs

]]>
http://oglasi.pravac.com/usluge/projektovanje-izvodjenje-i-odrzavanje-radova-na-zelenim-povrsinama-98494/feed/ 0
Poliklinika Cukanić http://oglasi.pravac.com/usluge/poliklinika-cukanic-98471/ http://oglasi.pravac.com/usluge/poliklinika-cukanic-98471/#comments Sun, 20 Aug 2017 22:15:37 +0000 dir.wienna http://oglasi.pravac.com/usluge/poliklinika-cukanic-98471/ Poliklinika Cukanić brine o zdravlju cele porodice. Bavimo se prevencijom, dijagnostikom, lečenjem i praćenjem zdravstvenog stanja odraslih i dece. Preglede obavljamo u savremeno opremljenom prostoru, a po potrebi se organizuju i kućne posete pacijentima. Pored pregleda po indikacijama, vršimo i redovne sistematske preventivne preglede sa velikim brojem dijagnostičkih procedura. Za kardiološke preglede aktivnih sportista postoje posebni uslovi.
Naš stručni tim, specijalisti interne medicine , kardiologije, radiologije i ginekologije zahvaljujući stalnom usavršavanju, tradiciji i bogatom lekarskom iskustvu, u saradnji sa kolegama svih drugih specijalnosti kontinuirano brine o zdravlju svojih pacijenata.

Sve na jednom mestu:

Digitalna radiografija: CT dijagnostika, rendgen dijagnostika, mamografija
3D i 4D ultrazvučna dijagnostika
Interna medicina
Kardiologija i vaskularna medicina
Gastroenterologija sa endoskopskom dijagnostikom
Ginekologija
Pulmologija
Alergologija i imunologija
Endokrinologija
Infektivne bolesti
ORL
Neurologija
Psihijatrija
Ortopedija
Pedijatrija
Laboratorija
Sistematski pregledi
Pregledi sportista
Kućne posete pacijentima

“Od sumnje do dijagnoze u istom danu!”
Vše informacija na našoj web strani: http://www.poliklinikacukanic.rs
Kontakt telefoni: 063/386125 ; 013/837300

]]>
http://oglasi.pravac.com/usluge/poliklinika-cukanic-98471/feed/ 0
Grcka last minut povoljno akcija http://oglasi.pravac.com/usluge/grcka-last-minut-povoljno-akcija-98463/ http://oglasi.pravac.com/usluge/grcka-last-minut-povoljno-akcija-98463/#comments Sun, 20 Aug 2017 20:52:31 +0000 dir.wienna http://oglasi.pravac.com/usluge/grcka-last-minut-povoljno-akcija-98463/ Grcka last minut 2017 povoljno akcija
SUNKISS TRAVEL Turisticka agencija SUNKISS TRAVEL je nastala iz velike zelje da strast za putovanjima, upoznavanjem novih atraktivnih destinacija, otkrivanjem skrivenih atrakcija i uzivanje u razlicitostima sa puno emocija prenesem na Vas. Ukoliko zelite da se vas odmor, ekskurzija, seminar, vikend…razlikuje od svih do sada…na korak ste do cilja. Mi Vam nudimo prelepe plaze koje osvajaju cula, skrivene uvale koje garantuju mirnu oazu, autenticne taverne i restorane, nezaboravne vikende i zabavu koja se pamti, poslovne seminare i daleka putovanja! Organizujemo: – letovanja koja se pamte , na naj trazenijim i egzoticnim lokacijama, – ekskurzije koje nose duh lokalnog ambijenta i pregrst novih iskustava, – zimovanja na naj lepsim destinacijama u zemlji i inostranstvu, – opustajuce vikend aranzmane, uz stalne popuste i iznenadjenja! SUNKISS TRAVEL vam nudi mnogo vise od klasicnog odmora! Svaka destinacija je pazljivo birana, da zadovolji cula i naj zahtevnijih klijenata. Bilo da zelite porodican odmor, romanticno putovanje sa partnerom ili sjajan provod sa drustvom…mi smo tu, potrudili smo se da izaberemo naj bolje za Vas! Pridruzite nam se na putu do savrsenog odmora i egzoticnih putovanja!
Vise informacija na : http://www.sunkisstravel.rs/

Za sve informacije pozovite nas ! Tu smo za Vas !
Kontakt tel: 011/2395034 ; 060/0809008 ; 064/3539759

]]>
http://oglasi.pravac.com/usluge/grcka-last-minut-povoljno-akcija-98463/feed/ 0
Akva Dom Busenje Bunara Kragujevacvac http://oglasi.pravac.com/usluge/akva-dom-busenje-bunara-kragujevacvac-98151/ http://oglasi.pravac.com/usluge/akva-dom-busenje-bunara-kragujevacvac-98151/#comments Sat, 05 Aug 2017 21:47:56 +0000 dir.wienna http://oglasi.pravac.com/usluge/akva-dom-busenje-bunara-kragujevacvac-98151/ Preduzeće Akva Dom se bavi bušenjem i opremanjem arterskih bunara. Mi poslujemo već 10 godina i preko 200 uspešnih bunara.
Radimo na teritoriji cele Srbije.
Delatnost::bušenje dubinskih bunara maksimalnog prečnika D = 450 mm
maksimalne dubine 300 m sa ugradnjom čelične i pvc bunarske konstrukcije od Ø 110 mm do Ø 323 mm
-opremanje bunara dubinskom pumpom i pratećom opremom
-bušenje bunara za toplotne pumpe
-bušenje pijezometra
-geofizička karotažna merenja bušotina
-inženjersko – geološka istraživanje
Za vise informacija poizovite nas!
Kontakt tel:
063/7661762;034/6572086;065/5720866

]]>
http://oglasi.pravac.com/usluge/akva-dom-busenje-bunara-kragujevacvac-98151/feed/ 0
Vinarija Ivanovic http://oglasi.pravac.com/usluge/vinarija-ivanovic-98138/ http://oglasi.pravac.com/usluge/vinarija-ivanovic-98138/#comments Sat, 05 Aug 2017 16:35:02 +0000 dir.wienna http://oglasi.pravac.com/usluge/vinarija-ivanovic-98138/ Vinarija Ivanovic
„Vino koje piješ u sebi nosi priču zemlje iz koje ponikne loza, sunca koje zalije zrna, klime koja mu daje miris i ruku čoveka koji mu daje ukus.“ Tako počinje priča o vinariji Ivanović iz Aleksandrovca, iz Župe.
Vina koja predstavljamo su rodom iz župe, male pitome kotline oivičene sa severa obroncima Goča, sa juga Kopaonikom, a sa zapada zaštitnikom cele župe, Zeljinom. Proizvodnja groždja i vina počela je još dolaskom Rimljana u ove krajeve, a prva srpska svedočanstva o proizvodnji vina u Župi nalaze se u Povelji Stefana Nemanje iz XII veka, u kojoj župske podrume i vinograde poklanja manastiru Studenici.
Nošena burnim dogadjajima, porodica Ivanović se oko 1814. godine doseljava u Kozetin (današnji Aleksandrovac) i od tada do današnjih dana generacije Ivanovića bave se proizvodnjom groždja i vina. Dragoslav I. Ivanović po povratku iz Prvog svetskog rata, 1919. godine osniva vinarsko-rakidjijsku radnju. Osnovana firma brzo napreduje i godine 1939. i ’40. dostiže proizvodnju od 500.000 litara vina. Posle Drugog svetskog rata, odlukama vlasti proizvodnja zamire.
Godine 1996. njegov unuk Dragoslav I. Ivanović vraća se u Župu, iz prašnjavih fioka vadi stare dedine recepte i obnavlja porodičnu tradiciju. Vino ima moć da spaja ljude, čudnom igrom sudbine ljubav prema vinu i tradiciji spojila je 2002. godine tri prijatelja iz Francuske i Italije (Emmanuel Koenig, Cyrille Bongiraud i Lorenzo Maini) i jednog Srbina (Dragoslav Ivanović) u nastojanju da spoje čuvenu burgundsku vinsku kulturu sa onim sto se u Župi neguje vekovima. Uz minimalno mešanje u prirodne procese tokom prerade groždja i fermentacije šire, proizvode se vina na istinski tradicionalan način, koja u sebi nose svu ljubav i pažnju uloženu tokom nastajanja i sazrevanja.
Filozofija osnivača vinarije, Dragoslava Ivanovića, da se vino proizvodi u vinogradu doslovno se poštuje; rod groždja je strogo kontrolisan, a pre vinifikacije ostećena i zelana zrna se odstranjuju..
Isprobajte i uživajte u vrhunskom vinu Vinarije Ivanović
Dodjite cekamo Vas !
Vise na nasem : http://www.ivanovicvino.com/
Za sve informacije : 063/528246 ; 037/3555033

]]>
http://oglasi.pravac.com/usluge/vinarija-ivanovic-98138/feed/ 0
Dragana Torte Matejevac http://oglasi.pravac.com/usluge/dragana-torte-matejevac-98126/ http://oglasi.pravac.com/usluge/dragana-torte-matejevac-98126/#comments Sat, 05 Aug 2017 14:50:50 +0000 dir.wienna http://oglasi.pravac.com/usluge/dragana-torte-matejevac-98126/ Za sve Vase lepe trenutke I zelje , tu je radnja za izradu torti I kolaca DRAGANA , sa iskustvom vise od 20. Godina.
Kolači i torte radionice Dragana Matejevac poznate su po vrhunskom kvalitetu i ukusu. Prave se na tradicionalan način, po staroj, oprobanoj recepturi. Osim starih i dobro prepoznatljivih ukusa stvorili smo i jedinstvene recepte za pojedine vrste torti i kolača. U našoj ponudi su sitni, posni i komadni kolači, kao i torte svih oblika i veličina. Svi naši proizvodi prave se od visoko kvalitetnih i svežih namirnica. Svadbene, svečane, dečije i druge torte odlikuje obilje lešnika, badema, oraha, voća i kremova koji se prave na tradicionalan način, bez korišćenja gotovih smesa.
Napoleon , Dragana 2,Dragana 3, Grcka torta , London torta,Moskva šnit, Reforma, Vasina, Kinder, Puslica, Čokoladna,Coko-vocna samo su neke od vrsta torti koje se nalaze u našoj ponudi.
Od dečijih torti u ponudi su Diznijevi likovi i drugi likovi popularnih crtaća, Pepa prase, Noddy, Vini Pu, Štrumpfovi… kao i one sa Barbikom, u obliku kamiona, voza, lopte i druge…
A ukoliko trigate za rodjendanskom tortom, tortom za godisnjicu ili neku drugu svecanu priliku mi smo tu da Vam upotpunimo Vase slavlje..
Dragana torte Matejevac nudi celokupnu ketering uslugu na taj nacin sto možemo da proizvodemo kompletno posluženje hrane za sve vrste dogadja i proslava, .
Poručivanje mozete izvrsiti u nasim lokalima ili preko telefona , nase osoblje ce sagledati Vase želje i pomoci Vam da napravite najbolji izbor hrane i pića za dogadjaj koji obelezavate. Tada mozete dogovoriti detalje isporuke I sve sto je potrebno da usluga bude potpuna.
Ako želite da Vaše proslave rođendana, seminari ili svečani događaji ostanu nezaboravni po ukusnoj i lepo aranžiranoj hrani, izaberite nešto iz našeg posnog ili mrsnog asortimana. Bogatstvo boja ukusa i svežine je ono što krasi hranu koju sprema profesionalno osoblje Dragana Torte Matejevac.

A najlepse vencanje zasluzuje I najlepsu tortu.

Proizvodnja :
Donji Matejevac
018/4652 – 368 ;
064/1162864

Prodaja :
Radoja Dakica 47 , lok 1b 18000 Nis
018/277058 ; 064/116286

]]>
http://oglasi.pravac.com/usluge/dragana-torte-matejevac-98126/feed/ 0
Usluzno postavljanje oglasa na internetu http://oglasi.pravac.com/usluge/usluzno-postavljanje-oglasa-na-internetu-3-98099/ http://oglasi.pravac.com/usluge/usluzno-postavljanje-oglasa-na-internetu-3-98099/#comments Fri, 04 Aug 2017 07:47:07 +0000 oglasise http://oglasi.pravac.com/usluge/usluzno-postavljanje-oglasa-na-internetu-3-98099/ „Usluzno postavljanje Vasih oglasa na 50 – 200 internet sajtova za oglase. Usluzno oglasavanje vrsimo I na 40 Facebook grupa

Cenovnik:
- 50 sajtova + 10 Facebook grupa = 800,00 dinara,
- 100 sajtova + 20 Facebook grupa = 1.500,00 dinara
- 150 sajtova + 30 Facebook grupa = 2.100,00 dinara
- 200 sajtova + 40 Facebook grupa = 2.600,00 dinara
Placate nakon sto postavimo oglas I posaljemo Vam detaljan izvestaj sa spiskom svih linkova gde smo postavili oglas.
Novo u ponudi, izrada web sajtova i prezentacija vec od 3.000,00 dinara.
Kontakt:
Info na : http://usluznopostavljanjeoglasa.weebly.com/
E-mail: usluznopostavljanje@gmail.com
Mob. +381 65 502 000 9

]]>
http://oglasi.pravac.com/usluge/usluzno-postavljanje-oglasa-na-internetu-3-98099/feed/ 0
MOLERI NOVI SAD 0612033002 http://oglasi.pravac.com/usluge/moleri-novi-sad-0612033002-98074/ http://oglasi.pravac.com/usluge/moleri-novi-sad-0612033002-98074/#comments Thu, 03 Aug 2017 14:32:36 +0000 RuzaO21 http://oglasi.pravac.com/usluge/moleri-novi-sad-0612033002-98074/ Kvalitetno, brzo, pedantno i najpovoljnije izvodimo molersko farbarske radove u Novom Sadu i okolini.

… krečenje u belo sa našim materijalom 1m2 samo 65 din
… krečenje u boji sa našim bojama iz ton karte (jupol ili bekament) 1m2 samo 85 din
… gletovanje sa našim gletom 1m2 samo 200 din

Takodje radimo i farbanje stolarije i radijatora, lepljenje tapeta, termo i hidro izolacije…

Kontakt telefoni
061/ 2033002
062/ 400903
066/ 9396209

]]>
http://oglasi.pravac.com/usluge/moleri-novi-sad-0612033002-98074/feed/ 0
Ovlasceni Elektricar http://oglasi.pravac.com/usluge/ovlasceni-elektricar-3-97957/ http://oglasi.pravac.com/usluge/ovlasceni-elektricar-3-97957/#comments Mon, 31 Jul 2017 18:59:56 +0000 balon http://oglasi.pravac.com/usluge/ovlasceni-elektricar-3-97957/ OVLASCENI ELEKTRICAR

Otklanjenje havarije i sve vrste popravke na Glavnom ormaru kod Strujomera.
Zamena Topljivih osiguraca na Glavnom ormaru GRO i ugradnja Limitatora.
Zamena Grebenastog prekidaca kao i Teretne sklopke na GRO Ormanu.
Popravka instalacije i zamena osiguraca u GRO Ormaru posle Pozara.
Popravka Elektroinstalacije i otklanjanje tezih kvarova na Instalacijama.
Ugradnja Ormara,Strujomera,Pojacanje Instalacije , usponski Vodova.
Ugradnja Automacki osiguraca rasterecenje po Fazama.
Otkrivanje Kradje struje kao Neispravnost Broila i drugo.Izrada Uzemljenja i Popravka kvara kada osetite struju da Vas Pecka ili Drma na cesmi i metalnim
delovima kod sporeta , boljera,ta peci… I merenje Uzemljenja ispravnost i izrada nogog uzemljenja kao i popravka.
Merenje ispravnost instalacije i uzemljenja i izdavanje Strucnog Nalaza Atest istalacije i uzemljenja.
Instalacije i uzemljna. Ugradnja FID sklopke i Sklopku koja stiti od gubitka N-Nule u instalaciji Sprecava Elektricni udar od 400 volte na elektricne uredjaje i pregorevanja uredjaja,Pozar i mnogo vise.
Iskljucenje struje od strane EDB zbog kvara na istalaciji ili ormaru idavanje Potvrda o ispravnosti da bih Vas ponovo prikljucili.
Izdavanje Plavoga Kartona i druga dokumenta u vezi instalacija i drugo.
Popravke Sporeta ,Bojlera,Ta peci.
Ugradnja Interfona, popravka. Ugradnja Razne led rasvete i sve ostale elektro popravke drugo.
.0112717368 0637703515
Email-nesaelektro.k.n@gmail.com

http://www.elektricarnesaelektro.co.rs

https://www.youtube.com/watch?v=PJlM5jU7k7k

https://www.youtube.com/watch?v=Xf-0OaPleP0

]]>
http://oglasi.pravac.com/usluge/ovlasceni-elektricar-3-97957/feed/ 0
Elektro radovi Novi Sad i okolina http://oglasi.pravac.com/usluge/elektro-radovi-novi-sad-i-okolina-97000/ http://oglasi.pravac.com/usluge/elektro-radovi-novi-sad-i-okolina-97000/#comments Fri, 28 Jul 2017 11:48:55 +0000 triemel http://oglasi.pravac.com/usluge/elektro-radovi-novi-sad-i-okolina-97000/ 3M ELECTRIC Novi Sad firma za izvodjenje svih vrsta elektro radova na svim objektima.
Dugogodišnje iskustvo, poštovanje rokova i brzina izvođenja radova naša su prednost.

Instalacija jake struje, instalacija slabe struje (antene, interfoni, telefoni, video nadzor, alarmi, dojava pozara…),gromobranska instalacija, instalacija SMART HAUS, deko i rasveta spuštenih plafona, održavanje elektroinstalacije, montaža klima uredjaja, shemiranje razvodnih ormana.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na
TRIEMELECTRIC@YAHOO.COM
064/2354763

]]>
http://oglasi.pravac.com/usluge/elektro-radovi-novi-sad-i-okolina-97000/feed/ 0